Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-53d5c61d.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
AK Partiden ilçelere Koordinatör tayin edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Partiden ilçelere Koordinatör tayin edildi

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığında toplanan İlçe Başkanları ve İlçe Koordinatörleri yeni görevlendirme ve parti çalışmaları hakkında çalışmalar yaptılar.

AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Merkez İlçe ve on İlçe Başkanı, İl Yönetiminden görevlendirilen İlçe Koordinatörleri ile İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı hazır bulundu.



3 Haziran’da yapılan İl Kongresinden sonra İlçe Başkanları ile ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Her ilçemize İl Yönetiminden bir, İl Yönetimi yedek Üyelerimizden de bir olmak üzere toplam 2 koordinatör görevlendiriyoruz. Koordinatörlerimizi bu toplantımızda görevlerinden dolayı bilgilendirdik.

Mahalle Yönetimlerimizi, Sandık Yönetim Kurulu Üyelerimizi ve AK Partiye üye çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Koordinatörlerimizi ve İlçe Başkanlarımızı bu yönde çalışmaları hakkında bilgilendirdik” dedi.



İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, “AK Parti olarak kurumsal bir şekilde çalışmalar yaptıklarını ve her ay İlçe Başkanları ile toplantılarının sürdürdüklerini” sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.