Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti'de 2 aday adaylıktan çekildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti'de 2 aday adaylıktan çekildi

Siyaset

 AK Parti'nin Diyarbakır 6. sıra milletvekili adayı Abdurrahman Kurt ile Batman 2'nci sıra adayı M. Emin Ekmen adaylıktan çekildi.

 AK Parti'nin Diyarbakır 6. sıra milletvekili adayı eski milletvekili Abdurrahman Kurt ile Batman 2'nci sıra adayı Mehmet Emin Ekmen adaylıktan çekildi.

Abdurrahman Kurt konuyla ilgili olarak attığı twitlerde şu ifadelere yer verdi: Bismillah her hayrın başı..Olan da hayır vardır. Ak Parti deki siyasi sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz..Toplumsal barış adına yaptığımız çalışmalarda maddi manevi katkı sunan tüm dostlara en kalbi şükranlarımı iletiyorum. Umarım 2015 seçimleri bizi toplum olarak birbirimize daha da yakınlaştırır.

Mehmet Emin Ekmen ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Partimin önünü açmak amacı ile Batman 2. Sıra adaylığından çekilme dilekçemi YSK'ya teslim ettim." ifadelerini kullandı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.