Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Urfa Taşkilatları Adliyeye Çıkarma yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Urfa Taşkilatları Adliyeye Çıkarma yaptı

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa il başkanı yönetim kurulu Karaköprü, haliliye ve eyyübiye ilçe teşkilatlarıyla birlikte bugün öğleden sonra Şanlıurfa adliyesine giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hakaret davası açtı.

AK Parti il Başkanı Zaynel abidin Beyazgül bugün öğleden sonra yanına Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü teşkilatlarınıda alarak Şanlıurfa Adliye Binasına gidip CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na hakaret davası açtı.

Burada İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından verilen şikayet dilekçelerinin ardından kameralar karşısına geçen Beyazgül, Cumhur Milletin seçtiği yani Millettir. Kemal Kılıçdaroğlu Millette hakaret etmiş ve bu durum karşısında sesiz kalınması mümkün olmamıştır. Bu anlamda AK Parti İl ve İlçe Başkanlıkları olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret davası açtık" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.