Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti merkez ilçe yetim giydirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti merkez ilçe yetim giydirdi

Siyaset

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’ndan Ay Işığım Yardım ve Dayanışma Derneği’ne Yardım etti.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki parti teşkilatı üyeleri bugün Şanlıurfa’nın önde gelen Yardım ve Dayanışma derneklerinden Ay ışığım Derneğine giysi yardımında bulundu.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit bugün partinin merkez ilçe teşkilatı adına, “Yetim ve öksüz çocukları giydir” kampanyası ile yola çıkan Ay Işığım Derneği’ne giysi yardımında bulundu. Ayışığım Derneği, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yardımseverlerden gıda ve kıyafet desteği alıyor. Bu yardımlardan biri de bugün AK Parti Merkez İlçe Teşkilatından geldi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, yetim ve öksüz çocuklar için Ayışığım Yardım ve Dayanışma Derneği’ne yardımda bulundu. Çocukların birçok ihtiyacına yanıt verecek şekilde düşünülen farklı sayıda ki birçok giysiyi Zahit’ten teslim alan Ayışığım Derneği Başkanı İbrahim Ural, bayrama kısa süre kala yapılan bu yardım için teşekkür ederek, yardımseverleri devam eden kampanyalarına davet etti.

 

Mustafa Zahit ise Merkez İlçe teşkilatı adına yapılan bu yardımın bir örnek olmasını dileyerek, bu önemli günlerde, ihtiyaç sahiplerinin unutulmaması gerektiği vurgusunda bulundu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.