Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Merkez İlçe iftarda buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Merkez İlçe iftarda buluştu

Siyaset

Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı düzenlemiş olduğu El Ruha Oteli'ndeki iftar yemeğinde partilileriyle bir araya geldi.

İftar yemeğine Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İ.Halil Özcan, Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve partililerle bir araya geldi.


Programda Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İ.Halil Özcan ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit birer konuşma yaptı.


11 ayın sultanı Ramazan ayında böyle bir iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Şanlıurfa Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit şunları belirtti, '' Ak Parti İnsan merkezli bir parti, Ak Parti İnsan Odaklı bir partidir.Ak Parti ailesinde ‘’Amaç Ak Parti'ye hizmet ekmekse gerisi teferruattır’’ diyorum'' dedi.


Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili İ.Halil Özcan Merkez ilçe'nin düzenlemiş olduğu iftar programında ise şunları belirtti, ''Birlik, beraberliğimizi Partimiz içersinde mevcut Allah'a şükürler olsun, bunu yaşıyoruz, görüyoruz. Halk'ta bunu görüyor, Parti içersinde, ve dışında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. '' dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.