Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../images/news/05-10-2011-56429900.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
AK Parti Merkez İlçe, Genel Merkezi ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Merkez İlçe, Genel Merkezi ziyaret etti

Siyaset

Merkez İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek, parti yetkileri ile görüşüldü.

 

Bazı bakanlık ve TBMM ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ile yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Polat, Cengiz İzol, Yaşar Kara, Veysel Badıllı, Veysi Çelikcan, Mehmet Geral, Av. Abit Ağdemir, Ahmet Çoban, İbrahim Genç, Murat Aydın ve Gençlik Kolları Üyesi Mehmet Emin Demir ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek parti yöneticileri ile görüştü.

 

İlk olarak Teşkilatlanma Genel Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’i ziyaret eden partililer, bir süre sohbet etti. Şanlıurfa’daki çalışmalarıyla ilgili Merkez İlçe Başkanı Zahit, tarafından Erdem’e bilgi verdi.

 

Bir süre görüşen partililer, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanlığı’na yeni getirilen Zelkif Kazdal’ı ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dilekleri iletildi.

 

Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Gençlik Kolları Başkanlığı’nda Üniversiteler Genel Başkan Yardımcısı Enes Şişman ile Üniversiteler Komisyonu Üyesi Zeynep Müjde Sakar’ı ziyaret etti.

 

Şanlıurfalı partililer, Başbakan yardımcıları Bülent Arınç ile Bekir Bozdağ’ın makamlarını da ziyaret ederek hediyelerini bıraktı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.