Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti İl Teşkilatı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti İl Teşkilatı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı ziyaret etti

Siyaset

Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Başkan ve Yönetimi Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Düşünür’ün koordinesi ile gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları da eksiksiz katıldı.

Yaklaşık 20 kişinin katılımı ile gerçekleşen görüşmede Referandum değerlendirmesi, Seçim çalışmaları ve Şanlıurfa’ya yönelik yapılması planlanan projeler ele alındı.

 

Hotar; “Birebir İletişim Önemli”

 

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar görüşmede yaptığı konuşmada siyasilerin vatandaşla iletişime önem vermeleri gerektiğine vurgu yaparak “ Vatandaşlarımız bizlere istediği her an ulaşabilmeli, onlar bize gelmeden bizler onlara gitmeliyiz Şanlıurfa Teşkilatımızın bu yöndeki çalışmalarının etkisini referandumda gördük. Urfa’da alınan Yüzde 95 Evet sonucu bunun önemli bir göstergesi. Çalışmalarımızı, Yatırımlarımızı ve projelerimizi birebir anlattığımızda aldığımız sonuçlarda olumlu oluyor. Urfa Teşkilatımızı alınan sonuçtan ve süreçteki özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Hotar ayrıca geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’a rahmet, İl Başkanına da başsağlığı diledi. .

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.