Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret etti

Siyaset

Koronavirüs Salgının sonrasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlar ve esnafla bire bir ilgilenmesi talimatını anında yerine getiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret etti.

Başkan Yıldız, Esnafı Ziyaret Etti Ekonomik Planı Anlattı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın koronavirüs sürecinde yaşamış olduğu sorunları dinledi. Özellikle sağlık konusunda vatandaşları bilgilendiren Başkan Yıldız, sosyal hayat sürecinin başlamasından dolayı tedbirli olunması gerektiğini belirterek esnaf ve vatandaşa maske dağıttı. Esnaflara sosyal mesafe, temizlik izolasyon kurallarını birebir anlattı. Şanlıurfa'nın en işlek caddelerinde ziyaretlerine devam eden Başkan Yıldız, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin içeriğini esnafla paylaşarak bilgi verdi. Başkan Yıldız koronavirüs salgını sürecinde esnafın yaşamış olduğu sıkıntıları dinleyerek önümüzde ki süreç hakkında esnafı bilgilendirdi.

Koronavirüs'ün çarşı esnafını çok etkilediğini belirten iş yeri sahipleri bu süreçte hemen hemen her sektörün zorluk yaşadığını ve ürün çeşitlerinin azaldığını belirtti, Başkan Yıldız konu ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın çok sıkı tedbirlerin aldığını Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin süreç boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını belirterek paketin içeriği hakkında bilgiler verdi. Başkan Yıldız esnaf ziyaretlerinin ardından İl Başkanlığına döndü.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.