Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATI ENGELLİLERİ UNUTMADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATI ENGELLİLERİ UNUTMADI

Siyaset

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle AK Parti Eyyübiye ilçe Teşkilatı Engellileri unutmadı.

AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu programa Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar, Tanıtım – Medya Başkanı Sıtkı Yavuz, Mali ve İdari İşler Başkanı Mithat Arhan, Yerel Yönetimler Başkanı Ertuğrul Kurt, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, Yönetim kurulu üyesi Serpil Erdoğan, Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şat, Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık, Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Serdar Yıldırım ve engelliler katıldı.

Şanlıurfa'nın en büyük bir alış veriş merkezinde düzenlen programda AK Parti Eyyübiye İlçe Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar şunları belirtti ‘’ AK Parti İlçe Başkanımız Süleyman Elgün programları dolayısıyla Ankara’da olması sebebiyle şuanda aramızda olmayıp tüm engellilerin engelliler gününü kutladığını belirtti. Ağar, ‘’Herkes birer engelli adayı olduğunu unutmasın. 3 Aralıklar sadece bir kutlama günü olmamalı. Engellilerin sorunları için somut adımların atıldığı ve çözüme kavuşan sorunların müjdelerinin verildiği günler olmalı. Bu işler ayrıca sadece bu gün değil, 365 gün yapılmalıdır. Çünkü engelli vatandaşlarımız 365 gün hayat sürmektedirler. AK Parti ailesi olarak, engelsiz şehirler ve engelsiz mekânların oluşturulması en büyük çabamızdır. Devletimiz engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda büyük çaba sarf ediyor. Ayrıca onları her alanda hayatın içinde görebilmek için gerekli şartların hazırlanmasına da öncelik verilmektedir. Fiziki engeller aşılır, önemli olan anlayışlardaki engellerin ortadan kaldırılmasıdır. Mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmanın en önemli şartı, bütün bireylerin eşit şartlarda, ortak bir amaç etrafında, birbirini anlayarak ve destek vererek yaşayabilmelerini sağlamaktır. Ortak bir hayat ve gelecek hayali kuran toplumlarda, engeller sevgi, saygı ve dayanışma ile aşılabilir. Dedi.


Şanlıurfa Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şat ise, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatının da görev yapanlara teşekkür ederek ''Devletin Engellilere son dönemlerde bu konu üzerine önem vermesi ile engellilere yönelik projelerin ve çalışmaların çoğaldığını aktardı.


Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık ise, ''AK Parti Eyyübiye Teşkilatının güzel etkinliklerinden dolayı teşekkür etti. 1992 yılında BM aldığı bir karar ile 3 Aralık gününün Dünya Engelliler Günü olarak kutlandığını anımsattı. Ülke nüfusunun yüzde 14’nün engelli nüfusundan oluştuğunu belirten Tapışık, toplumun engellileri tükenen bir nesil olarak görmekten vazgeçmesi gerektiğini ifade etti. Geçmiş tarihte ünlü engellilerden örnekler veren Tapışık, bunun için bugünkü engellilerin küsmeden darılmadan hayata dört elle sarılmalarını ve çalışmalarını, üretime katkı sağlamalarını istedi.


Şanlıurfa Bedensel Engelliler Derneği Başkan Yardımcısı Serdar Yıldırım'da ''Böyle güzel bir organize hazırlayan AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatına teşekkür ederiz. Yıldırım, ''Engelliler gününün sadece bir gün değil de senenin tüm günlerinden hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı yaptığı program dâhilinde ilk önce engellilerle yemekte bir araya geldi. Daha sonra çay içip sohbet edip, Engellilerin sorunlarını dinleyen İlçe teşkilatı son olarak ise Engellilerle birlikte sinema izleyip hatıra fotoğrafı çekerek programı sonlandırdı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.