Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Kadınlar çat-kapı ziyaretlerini sürdürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Kadınlar çat-kapı ziyaretlerini sürdürüyor

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları, seçim çalışmaları kapsamında her gün 2 veya 3 ilçe genelinde çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor.



AK Parti Şanlıurfa Kadın İl Kolları üyeleri, gittikleri ilçenin Kadın Kolları Başkan ve üyelerini de yanlarına alarak, Başkan Yardımcısı Ümran Bilim öncülüğünde Haliliye ilçesi Kasaptaşı Parkı ile çevresinde ve Karaköprü ilçesi Akpınar ve Karşıyaka Mahallelerinde çat kapı ziyaretleri yaparak broşür ve karanfil dağıtarak AK Partiye destek ve dua istediler.

Seçim çalışmalarını aralıksız her gün 2-3 ayrı ilçede sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ümran Bilim, “Her gittiğimiz ilçede o ilçenin Kadın Kollarını da yanımıza alarak çat kapı ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Fırsat buldukça AK Parti icraatlarını anlatarak 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye oy vererek destek olmalarını ve bizlere dua etmelerini istiyoruz. Şükürler olsun, gittiğimiz yerlerde genellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bol bol dua ettiklerini ve sevdiklerini belirtiyorlar. Bizler de onun emanetleri olarak, ona layık olabilmek için çalıştığımızı söylüyoruz ve desteklerini beklediğimizi söylüyoruz” dedi.

AK Kadınlar, 7 Haziran seçim öncesinde vatandaşları bilgilendirmek ve ona göre ellerini vicdanlarına koyup, çocuklarının da geleceğini düşünerek oy kullanabilmeleri maksadıyla kapı kapı dolaşarak, ev, iş yeri ve parkları bile dolaşarak ‘Eski Türkiye’ de olup bitenlerin kısa öz anlatıldığı, resmedildiği gazeteleri dağıtıyorlar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.