Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Gençlikten Genel Sekreter Dr.Turhan Sulhan'a ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Gençlikten Genel Sekreter Dr.Turhan Sulhan'a ziyaret

Siyaset

Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve yönetimi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekteri Dr. Turhan Sulhan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Başkan Av. Osman Uludağ ve yönetimi Genel Sekter Dr. Turhan Sulhan’ı ziyaret ederek yeni sağlık sistemi ve Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki hizmetleri konusunda görüş alış verişinde bulundular.

 

AK Parti hükümeti ile sağlık alanında devrimlerin yapıldığını belirten Başkan Av. Osman Uludağ; “Bugün genç arkadaşlarımızla Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekteri Dr. Turhan Sulhan’ı ziyaret ettik. Yeni sistemin getirilerini konuştuk. Sağlık açısından çok önemli adımlar atılıyor. Yeni atanan Dr. Turhan Solhan’a başarılar diliyoruz” dedi.

 

AK Gençliğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekteri Dr. Turhan Sulhan; “Vatandaşa en iyi hizmeti yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece bir şahısla iş yürümez, Şanlıurfalıların da daha sağlıklı sağlık hizmeti almak için gayret göstermelerini istirham ediyorum. Sağlıkta önemli değişimler yaşanıyor. Bu değişime hem sağlık çalışanların hemde halkın uyum sağlaması için çaba gösteriyoruz. Daha sağlıklı hizmet için tüm önerilere açığız” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.