Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/halfeti42-070c9e0f.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
AK Gençlik Halfeti’de
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Gençlik Halfeti’de

Siyaset

Şanlıurfa AK Parti gençlik kolları tarafından düzenlenen ve tüm ilçe gençlik kollarının, katıldığı toplantı Halfeti gençlik kollarının ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıda gençlik kollarının yapılan çalışmaları ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Tüm arkadaşlarıma çalışmalarından ötürü teşekkürlerimi bir borç bilirim” dedi.



Gençlik kolları başkanı Av. Osman Uludağ yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle bizlere ev sahipliği yapan; Halfeti gençlik kolları başkanımız Ali Kanneci’ye böyle güzel bir ortamı hazırladığı ve bizleri misafir ettiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.



Bugün bütün ilçe başkanlarımızda burada toplanmamızın sebebi hem şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında konuşmak hem de bundan sonra yapılacak çalışmaları belirlemek ve önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanmak. Ayrıca hem il hem de ilçe gençlik kollarındaki arkadaşlarla, kaynaşmayı sağlamak ve bir yıl boyunca arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızın stresi atmak maksadıyla da, piknik yaparak güzel bir vakit geçirmek istedik.



Tüm arkadaşlarıma katıldıkları ve çalışmalarımızda yanımızda oldukları için, gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunar ve inşallah bundan sonra daha iyi çalışarak ve yerel seçimlerde iyi sonuç alarak Genel Başkanımız ve Başbakanımızı mutlu etmek istiyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.