Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ahmet Kaytan, STK gezilerini sürdürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ahmet Kaytan, STK gezilerini sürdürüyor

Siyaset

AK Parti Karaköprü ilçe Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kaytan, adaylığını açıklamasının ardından Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerini sürdürüyor.

Daha önce Türkiye Yazarlar Birliği (TYB), Bedensel Engelliler Derneği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), Ticaret Borsası, Eğitim-Bir-Sen, MÜSİAD, Şehit Aileleri Derneği ve zaman zaman da Ankara’ya giderek Sendikaları ziyaret eden AK Parti Karaköprü ilçe Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kaytan, Haktan yana halka hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığından istifa ederek Karaköprü Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Kaytan, “Birlikte yöneteceğiz” sloganı ile yola çıkışını anlattı.

Artık sivil toplum kuruluşlarının ve dezavantajlı kesimlerin daha iyi örgütlendiğini belirten Kaytan, “Allah nasib eder de aday gösterilip seçilirsem Belediyeyi de bu kesimlerle birlikte yönetmeyi planlıyorum. Zira birlikten kuvvet doğar ve bu memleket hepimizin. Herkesin fikrini alarak en iyisini bulup ona göre hareket edeceğiz inşaallah” dedi.

Bu günde Suriyelilere Yardın Platformunu ziyaret ederek Başkan Osman Gerem ve Başkan Yardımcısı Adil Saraç ile fikir alışverişinde bulunan AK Parti Karaköprü ilçe Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kaytan, her gittiği yerde kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirterek. “İnşaallah seçimlerde aday gösterilir ve kazanırız. Karaköprü ilçemize ve Şanlıurfa’mıza en iyi hizmeti veririz. Tek düşüncemiz Allah rızasını kazanmak, dolayısıyla da insanlarımıza hizmet etmektir” diye konuştu.

Kendilerini ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduklarını belirten Suriyelilere Yardın Platformu Başkanı Osman Gerem, “Ahmet kardeşimizi yakinen tanıyor ve inançlı, yardımsever, çalışkan biri olduğunu da biliyoruz. Hakkına ve hakkımıza hayırlısı olur inşaallah. Böyle kardeşlerimizin her zaman destekçileri olmaya hazırız” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.