Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abdülkerim Gök, Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu

Siyaset

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için Eski Milletvekili Abdülkerim Gök başvuruda bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Şanlıurfa eski Milletvekili Prof. Dr. Abdülkerim Gök Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Gök, müracaat dilekçesini AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a verdi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir belediye başkan aday adayı ve Şanlıurfa eski Milletvekili Abdülkerim Gök’e başarılar diledi ve mutlu olduklarını dile getirdi. 

Dilekçesini Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’a veren Gök şunları dile getirdi; “Bismillah diyerek Şanlı şehrimiz Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu işler veballi işlerdir sözün başında ya Allah bismillah diyerek Şanlıurfa’mıza yeni bir sayfanın belki de kalan hizmetin devamından yana olarak yeniden yola çıktık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin. Sefer bizden, Zafer Allah’tandır.İnşallah ülkemiz milletimiz devletimiz adına şahsımız ve ailemiz adına hayırlara vesile olur.” şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.