Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
10 bin kişinin seçmen kaydı yok
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

10 bin kişinin seçmen kaydı yok

Siyaset

Şanlıurfa'da 10 bin kişinin seçmen kaydının olmadığını belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Eğilmez, oy vermek isteyen vatandaşları uyardı.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oy kullanacak seçmenler için AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, uyarılarda bulundu.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavına girecek olan öğrencilere başarı dileyerek, "Allah öğrencilerimizi muvafakat etsin" dedi.

Yusuf Eğilmez, "Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 18 Mart 2011 tarihinde askıya çıkarılan seçmen listeleri, 31 Mart günü saat 17.00'de askıdan indirilecek. Bu süre zarfında seçmenlerin oy kullanıp kullanamayacaklarını kontrol etmesi gerekiyor." uyarısında bulundu.

Eğilmez, Şanlıurfa'da 10 bin seçmen kütüğünde kaydının olmadığına dikkat çekerek, "Şanlıurfa'da 10 bin dolayında vatandaşın YSK'da kaydı bulunmuyor. Seçmen niteliğine sahip olduğu halde, muhtarlık bölgesi askı listesinde ismi bulunmayanlar, başka bir yere taşınanlar, kimlik bilgilerinde yanlışlık olanlar bu sürede gerekli değişiklikleri yapabilirler. Oy kullanmak anayasal bir hak. YSK'da kaydı bulunmayan seçmenlerin seçim günü oy kullanabilmeleri için bu süre zarfında Yüksek Seçim Kurulu'na başvurmaları gerekiyor. Tüm Şanlıurfalıların bu konuda hassas davranacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.