Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şanlıurfa Adliyesi Önünde Bıçaklı kavga: 5 yaralı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şanlıurfa Adliyesi Önünde Bıçaklı kavga: 5 yaralı

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da iddiaya göre mahkemede görülen bir tazminat meselesi sebebiyle iki aile arasında taşlı sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı.Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şanlıurfa'da iddiaya göret mahkemede görülmekte olan bir tazminat meselesi sebebiyle iki aile arasında taşlı sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada her iki taraftanda çok 5 kişi yaralandı. Olay sonrası bölgeye ve hastaneye çok sayıda sağlık ekibi ve Polis sevk edildi.

Olay, öğleden sonra Şanlıurfa Adliyesi'nin bahçesinde meydana geldi. Şanlıurfa Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen bir tazminat davasından çıkan iki grup kavga etti.Çıkan kavgada, Adem Ç., İbrahim G., Mehmet G., Hüseyin G. ve Aydın G. bıçakla yaralandı. Jandarma ile polisin müdahale ettiği kavgada yaralananlar, ambulansla hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karıştığı tespit edilen kişilerden bazılarını gözaltına alan polis, soruşturma başlattı.(RHA Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.