Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran'da İlginç Eylem: Yola Ağaç Diktiler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran'da İlginç Eylem: Yola Ağaç Diktiler

Şanlıurfa

Şanlıurfa Harran ilçesinde yoğun yağışlar dolayısıyla çoken yollarda biriken su ve çamur yolları kullanılmaz hale getirirken, bunu protesto etmek isteyen ilçe halkı yolun ortasına ağaç dikti.

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan dolayı her zaman oluşan gölette balık tutma eylemi yapan Harranlılar yeni ve ilginç bir protestoya daha imza attı.  ​Harran Belediyesi'nin Son İcadı Türkiye’ye Örnek Olacak

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan dolayı her zaman oluşan gölette balık tutma eylemi yapan Harranlılar yeni ve ilginç bir protestoya daha imza attı. Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan sonra yollardaki çukurlara biriken suda balık tutma eylemi yapan Harranlılar, tepkilerini zeki bir şekilde göstermek için yeni bir protestoya imza attı.
 Daha Önce Defalarca Sorun Gündeme Getirdik
Şanlıurfa’nın kış aylarında özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların çilelerini sık sık gündeme getiriyorduk. Gündeme gelen haberlerde vatandaşlar, seslerini yetkililere duyurmak için çektikleri çileleri kızgın bir dille cep telefonu kamerasına kaydedip, yerel haber kanallarına göndererek yetkililerin kendilerine yardımcı olmalarını istiyorlardı.

Harranlıların yaptığı bu etkili ses duyurma yönteminde bozuk yolların çukur kısımlarına çiçek ve ağaç fidanları dikildi. Vatandaşlar; “Yol yol değil, bari çevre düzenlemesi yapalım, çukurlara ağaç ve çiçek ekerek Harran'ın yeşillendirelim” yorumunda bulundu.

Mehmet Özyavuz’un Son İyiliği Olsun

“Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un gitmeden önceki son iyiliği şu yollarımızı yapmak olsun” diyen vatandaşların yaptıkları bu eylemi Urfa.com ekibi olarak destekliyor ve Harran yetkililerine sesleniyoruz; “Harranlı vatandaşların diktikleri ağaçları ve çiçekleri yeşillendirmeleri için herhangi bir çaba harcamanıza gerek yok. Yağışlardan elde edilen sularla vatandaşların diktikleri bu ağaç ve çiçekler boy verip yeşerecek zaten. Ta ki sizler o yolları yapana kadar.”
Kayna: Urfa.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.