Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Binali Yıldırım Cuma Namazını Urfa'da Kılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Binali Yıldırım Cuma Namazını Urfa'da Kılacak

Şanlıurfa

Eski Başbakan ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Tekrarlanacak olan Seçimlerde, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Diyarbakır temaslarının ardından özel uçakla GAP Havalimanı'na iniş yapapan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ı havalimanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Parti teşkilatı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve partililer karşıladı.

Şanlıurfa temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Yıldırım, Cuma Namazını da Balıklıgöl Platosundaki Dergah Camii'nde kılacak. Daha sonra esnafı ziyaret etmesi beklenen Yıldırım, saat 16.00'da Şanlıurfa'dan ayrılacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.