Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir'de Sağlık Çalışanlarına Saldırı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir'de Sağlık Çalışanlarına Saldırı

Sağlık

Viranşehir Devlet Hastanesine bağlı  112 ambulans ekibi gece geç vakitlerde görev dönüşü ambulansı taciz eden alkollü sürücü ve alkollü olduğu öğrenilen araç içerisinde bulunan Şahıslar tarafından darp edildi.

 Olay önceki gece Viranşehir Şanlıurfa karayolu üzerinde yaşandı. Güzergah üzerinde seyir halinde bulunan Viranşehir Devlet Hastanesine bağlı 112 ambulans ekibi alkollü olduğu öğrenilen bir araç tarafından taciz edildi.


Yakıt almak için petrole giren Viranşehir Devlet Hastanesine bağlı 112 ambulans ekibini burada sıkıştıran araç içerisinde bulunan alkollü şahıslar sağlık ekibine linç girişiminde bulundu. Olayda ambulans şoförü ve araçta bulunan sağlık görevlisini darp ederek tehditler ile olay yerinden uzaklaştılar.


Konu hakkında bir açıklama yapan Sağlık- Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, olayı kınadıklarını ve sağlık çalışanlarına yönelik yapılan bu saldırı girişiminin takipçisi olacaklarını belirtti. Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir; "görevleri insanların hayatını kurtarmak ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında çaba sarf etmek olan sağlık çalışanlarına karşı yapılan bu saldırıyı esefle kınıyoruz. " şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.