Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da H1N1 şüphesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da H1N1 şüphesi

Sağlık

​Van'da H1N1 virüsü olarak bilinen domuz gribi şüphesiyle bir kişi tedavi altına alındı.

Van’da dün 112 çağrı merkezine düşen bir çağrıda H1N1 Virüsü (Domuz Gribi) şüphesiyle bir kişinin YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, dün saat 15.47’de 112 Komuta Kontrol Merkezi (KKM)’ye düşen çağrıda YYÜ Üniversitesi acil servisinde bir H1N1 şüpheli hasta olduğu belirtildi.

Hastanın yoğun bakım ihtiyacının olmadığı izole odada takibinin gerekmesi nedeniyle hastadan numune alındığı ve hastanın Ankara gönderileceği bildirildi.

Bu arada hastadan alınan numunelerin temiz çıktığı ve hastanın YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ndeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan dün konuya ilişkin Halk Sağlığı İl Müdürü Yakup İmren tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte domuz gribi (H1N1) enfeksiyonu şüphesiyle gözlem altına alınan hasta sayısında artış olduğuna dair iddialara ilişkin, “Şu an için ilimizde geçen yıllara göre vaka sayılarında ya da laboratuvar sonuçlarında beklenenin üstünde bir durum söz konusu değildir.” ifadelerine yer vermişti. (Murat Dalgın- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.