Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ursu Hastanesi Pandemi Hastanesine dönüşüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ursu Hastanesi Pandemi Hastanesine dönüşüyor

Sağlık

Şanlıurfa'da uzun bir süre önce kapanan ve kapalı bir şekilde bekleyen Özel Ursu Hastanesi "Pandemi Hastanesi" olarak hizmete açılıyor.

Şanıurfa'da son aylarda yükselen Koronavirüs hastalıklarıyla mücadele için Şanlıurfa'da kapalı bulunan Özel Ursu Hastanesi hastanesi "Pandemi Hastanesi" olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Konuyla iligli olarak açıklamada bulunan AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat: "MKYK toplantımızda dile getirdikten kısa bir süre sonra, Cumhurbaşkanımız; Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Şanlıurfa Özel Ursu Hastanesi, Sağlık Bakanlığı adına @UrfaValiligi'mizce kiralanarak "Pandemi Hastanesi" dönüştürülüp hizmete açılıyor.
#Şanlıurfa'mız için büyük hassasiyet gösteren, Cumhurbaşkanımız;Recep Tayyip ERDOĞAN, Sağlık Bakanımız; Sn. Dr. Fahrettin Koca ve bu süreçte emeği geçen Valimiz; Sn. Abdullah Erin dahil olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.