Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Şehir Hastanesi İçin Bulvar Çalışması Başlatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Şehir Hastanesi İçin Bulvar Çalışması Başlatıldı

Sağlık

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni bulvarlar, cadde ve yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesine ulaşımın kolaylıkla sağlanması için Buluntu Hoca Bulvarından Şehir Hastanesine yeni bulvar çalışmasına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent genelinde vatandaşlara rahat ve konforlu ulaşım ağı sağlamaya devam ediyor. Kent genelinde sürdürdüğü yol ağıyla vatandaşların takdirini kazanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir bulvar daha kazandırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Buluntu Hoca Bulvarı’ndan Şehir Hastanesi yönüne doğru yeni bir bulvar yapıyor. Bilim Merkezi, Zeytindalı Eğitim Kampüsü ve Şehir Hastanesinin kesiştiği yola paralel olarak yeni bulvar açılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni bulvarda dolgu ve zemin sağlamlaştırma çalışması yapılıyor. Hummalı bir şekilde sürdürülen bulvar çalışması en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.