Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Plansız dökülen hafriyat halkı rahatsız ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Plansız dökülen hafriyat halkı rahatsız ediyor

Sağlık

​Diyarbakır'da belediye ve özel şirketler tarafından boş görülen arsalara dökülen hafriyattan rahatsız olduklarını söyleyen halk, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi istedi.

Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi sakinleri, belediye ve özel şirketler tarafından döküldüğünü iddia ettikleri hafriyat atıklarının kaldırılması istedi.

Hafriyat atıklarından rahatsızlık duyduklarını söyleyen mahalleli görüntü kirliliğini önüne geçilmesi gerektiğini belirterek hafriyatı dökenlerin vurdumduymaz tavrına tepki gösterdi.

Çocuklarının, engellemelerine rağmen hafriyat üzerinde oynadıklarını, yaralanma ve hastalanma riskiyle karşı karşıya kaldıklarını belirten mahalleli, “Çocuklar bu tehlikeli yerlerde oynayacağına, parklarda oynasalar daha iyi olur. Hafriyat atıkları eğer şehir dışına bir yere dökülmezse tehlikeli sonuçlar verebilir. Bu soruna bir an önce çare bulunmalıdır.” dedi.

Evinin yakınına atıkların dökülmesini istemeyen Mehmet Kadri de bu atıkların çevre kirliliği oluşturduğuna dikkat çekerek, “Bir şehrin merkezinde bu atıkların ne işi olabilir ki! Hem çocuklar için de tehlikelidir. Başka yer mi yoktu evimizin yanına döktüler. Kim döktü ise kaldırsın.” diye tepki gösterdi. (M. Sıddık Bilge- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.