Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Muş'ta 35 bin ton kömür dağıtılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Muş'ta 35 bin ton kömür dağıtılacak

Sağlık

Muş'ta 2015 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik 35 bin ton kömür dağıtımı yapılmaya başlandı.

Muş Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2015 yılı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik merkezde 17 bin ton olmak üzere toplam 35 bin ton kömür dağıtımı yapılmaya başlandı.

İhtiyaç sahiplerine kömür yardımının yapılmaya başlandığını belirten Muş Valisi Seddar Yavuz, bu yıl sadece Muş merkez ilçede ihtiyaç sahibi ailelere 17 bin ton kömür dağıtımı yapılacağını ifade etti.

Vali Yavuz ihtiyaç sahibi her bir aileye bir ton kömür dağıtılacağını belirterek, “Her aileye 1 ton kömür olmak üzere dağıtımlar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı incitmeden kapılarına kadar götürülerek teslim edilmektedir. Kış ayları başlamadan onların yakacak ihtiyaçlarını gidermek üzere ekiplerimiz gayretle çalışmalara devam ediyor. İlçelerimizde de bizzat kaymakamlarımızın sevk ve idaresinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömürleri teslim ediliyor. Bu yıl İl genelinde 35 bin ton kömür yardımı yapacağız.” şeklinde konuştu.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.