Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Mardin'de eğitime kar engeli
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Mardin'de eğitime kar engeli

Sağlık

Mardin'de sabahın erken saatlerinden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken Artuklu ilçesinde okullar tatil edildi. Üniversitenin de eğitime ara verdiği öğrenildi.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde etkisini artırarak devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Mardin Valiliği, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Artuklu ilçesinde okulların tatil edildiğini duyurdu. Mardin Artuklu Üniversitesi (MAÜ) de bugün eğitime ara verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere göre; Mardin merkez Artuklu ilçesinde devam eden kar yağışının zamanla etkisini sürdüreceği ve aralıklarla artarak devam edeceği beklenmektedir.

Kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, her hangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbirli olunması yönünde uyarılarda bulunuyor.

Mardin Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelleri de idari izinli sayıldığı öğrenildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.