Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hayrın Yolcuları'ndan Cengiz Tiryaki'nin ailesine ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hayrın Yolcuları'ndan Cengiz Tiryaki'nin ailesine ziyaret

Sağlık

Malatya Hayrın Yolcuları Derneği, 6-7 Ekim olaylarında Bingöl'ün Karlıova ilçesinde PKK'liler tarafından katledilen Cengiz Tiryaki'nin ailesini ziyaret etti.

Malatya Hayrın Yolcuları Derneği yetkilileri, Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Mehmet Göktaş ile beraber 6-7 Ekim olaylarında Bingöl'ün Karlıova ilçesinde PKK’liler tarafından katledilen Cengiz Tiryaki'nin ailesini ziyaret etti.

Tiryaki'nin katledilmesinin yıldönümü nedeniyle yapılan ziyarette konuşan Göktaş, şehitlerin kanlarının bereket olduğunu söyledi. Göktaş, "Bizler bu şehitlerin kanlarıyla dirildik. Kanları bereket oldu. İnanıyorum ki kanları ümmetin iftiharıdır. Allah şahadetlerini kabul etsin." dedi.

Şehitlerin emanetlerine sahip çıkacaklarını belirten Hayrın Yolcuları Derneği başkanı Orhan Dikgöz de, “Onlar çok yüce bir makama eriştiler. Biz de şehitlerin davalarına ve bize bırakılan bu emanetlere sahip çıkacağız. Şehitlerimizin çocuklarına gözümüz gibi bakacağız. Şehidimizin gözü arkada kalmasın." şeklinde konuştu.

Ziyaretçiler Cengiz Tiryaki'nin çocuklarıyla yakından ilgilenirken, çocukların ziyaretten ve ilgiden oldukça memnun oldukları gözlendi. (M.Ali Batı - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.