Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hastaneler Birliği Genel Başkanı İhsan Dokucu Urfa'ya Geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hastaneler Birliği Genel Başkanı İhsan Dokucu Urfa'ya Geldi

Sağlık

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu Değerlendirme toplantısına katılmak için Şanlıurfa’ya geldi.


Şanlıurfa’da yapılacak olan değerlendirme toplantısına katılmak için Şanlıurfa’yı ziyaret eden Dokucu’yu GAP Havaalanında Şanlıurfa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ve Kurum amirleri karşıladı.

GAP Havaalanında bir açıklama yapan Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, ‘’Bu Şanlıurfa iline ilk gelişim değil, Daha öncede en az yüze yakındır Şanlıurfa ilini ziyaret etmişimdir. 10 yıl boyunca Diyarbakır’da çalıştığım için Şanlıurfa’yı çok ziyaret ettim. En son 3 yıl önce Şanlıurfa’ya geldim. Şanlıurfa’yı çok seviyorum. Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı olarak Şanlıurfa ilinin sağlık hizmetlerindeki durumunu değerlendirmek için, yapabileceklerimizi arkadaşlarımızla birlikte değerlendirip, döndüğümüzde merkezde ne yapabilecek isek Şanlıurfa ilimizin İnsanı için onların kararlarını almak için buradayız.’’ Dedi.

GAP Havaalanından sonra Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurum Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, yarınki değerlenme toplantısı öncesi dinlenmek için bir Otele çekildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.