Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran Tıp Hastanesinin Karaciğer Naklinde Büyük Başarısı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran Tıp Hastanesinin Karaciğer Naklinde Büyük Başarısı

Sağlık

Karaciğer nakli konusunda adından söz ettiren hastanelerden biri haline gelen Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, başarılı nakil işlemlerine devam ediyor.

Karaciğer nakli konusunda adından söz ettiren hastanelerden biri haline gelen Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, başarılı nakil işlemlerine devam ediyor. 

Hastanede 28. Karaciğer nakli gerçekleştirildi

Malatya’da geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan ve daha sonra beyin ölümü gerçekleşen 63 yaşındaki C.A’nın bağışladığı organlarından karaciğeri, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde siroz rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören C.E’ye hayat oldu.

Hastanede yapılan operasyonla C.A’nın karaciğeri, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirildi. HRÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Organ Nakli Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Genel Cerrah Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Faik Tatlı tarafından gerçekleştirilen operasyonla bağışlanan karaciğer, siroz rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören C.E’ye nakledildi. 

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzelçiçek, hastanede 28. Karaciğer naklini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek organ naklinde HRÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin bölgenin umudu haline geldiğini söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Reşit 4 Yıl Önce

İnş. Böyle değerli bir hocamızı kaybetmeyi başarmayız...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.