Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba Görev Yaptığı Hastanede Bakın ne Dedi-VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba Görev Yaptığı Hastanede Bakın ne Dedi-VİDEO

Sağlık

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba "Belediye Başkanı” olmadan önce uzun yıllar boyunca “Başhekimlik” görevi yaptığı hastanede asla unutamayacağı birçok anısının olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.
“Belediye Başkanı” olmadan önce uzun yıllar boyunca “Başhekimlik” görevi yaptığı hastanede asla unutamayacağı birçok anısının yer aldığını belirten Fakıbaba, “Hastaları birer birer ziyaret edip onlara karanfil dağıtmaktan çok mutluyum. Bu hastanenin yer köşesinde ayrı bir anımız var. Ancak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin başhekimi ve personelini tebrik ediyorum. Hastane oldukça temiz. Personelleri güleryüzlü. Göreve geldiğim günden bu yana rutin olarak gerçekleştirmeyi planladığımız ziyaretin birisini yapıyoruz. Odalarda, koridorlarda ve bahçede karşılaştığımız hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edip onlara geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum” dedi.
Başkan Fakıbaba’yı bir anda karşılarında görünce şaşıran hasta, hasta yakınları ve çalışanlar, hem çiçek için hem de ziyaret etmelerinden dolayı Fakıbaba ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
Hastanede bulunan bütün odaları gezerek hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Fakıbaba, hastalara karanfil dağıttı.


Fakıbaba HAstalara karanfil dağıttı ile balikligol_com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.