Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/sam4234-5d96ec78.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
DT.Yücel: Toplum Olarak Diş bakımına önem vermiyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

DT.Yücel: Toplum Olarak Diş bakımına önem vermiyoruz

Sağlık

Şanlıurfa esen tepede ki diş ve ağız sağlığı hastanesinin çok yoğun olmasının nedenini ve diş sağlığı konusunu Diş tabibi Mahir Yücel’e sorduk.

Şanlıurfa esen tepede ki diş ve ağız sağlığı hastanesinin çok yoğun olmasının nedenini ve diş sağlığı konusunu Diş tabibi Mahir Yücel’e sorduk.

DT. Mahir Yücel, Haber Müdürümüz Mehmet Emin KUŞ’a yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çok yoğun bir tempo ile çalışmamıza rağmen hasta yoğunluğunun önüne geçemiyoruz. Bunun nedeni ise, hastane ve hekim sayısının yetersiz olduğu kadar toplum olarak ağız ve diş sağlığına gereken önemi vermememizden kaynaklanmaktadır.”

Diş tabibi Yücel: “Birçok Avrupa ülkesinde diş nedeniyle hastanelere başvurma sayısı (bir şehirde) yüzleri (100) bulmazken bizim kentimizde ve ülkemizde her gün bu sayı binleri (100) geçmektedir.” Dedi.

Diş tabibi Mahir Yücel: “İnsanlarımızın artık sağlık konusunda ciddi davranması gerektiğini ve özellikle diş konusunda ihmalkâr davranmamasını rica ederek; biz hekimler olarak gereken özveriyi göstermeye çalışıyoruz ve biz insanlarımızdan da ağız hijyenine dikkat etmelerini, düzenli olarak fırçalamalarını ve en az altı (6) ayda bir herhangi bir sağlık kuruluşunda diş hekiminin kontrolünden geçmesini önermekteyiz.” Dedi.

www.balıklıgöl.com Özel Haber

Diş hastanesi kayıt sırasından bir kare:


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.