Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Dr. Fakıbaba “14 Mart Tıp Bayramı”nı Kutladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Dr. Fakıbaba “14 Mart Tıp Bayramı”nı Kutladı

Sağlık

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fakıbaba, Şanlıurfa'da görev yapan tıp çalışanlarının bayramını kutladı.


Belediye Başkanlığı görevi öncesinde, SSK Şanlıurfa Hastanesi’nde uzun süre “başhekim” olarak görev yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, meslektaşlarının çok kutsal ve ağır bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.
Başkan Fakıbaba, mesajında "Hayatın her safhasında sağlık ile ilgili hizmet veren bir meslekte olmak, hayatta en hayırlı işlerden biridir. Böylesine kutsal bir mesleği yaparken şüphesiz çeşitli zorluklar olacaktır. Ancak, aldığınız ve alacağınız hayır duaları bu yükünüzü hafifletecektir. Bu vesile ile bu kutsal görevde hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.