Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batmanlı öğrencilerden kan bağışı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batmanlı öğrencilerden kan bağışı

Sağlık

​Batman'da Raman Anadolu Lisesi öğrencileri Kızılay'a kan bağışında bulundu.

“Geleceğin kan bağışlayıcılarını kazanım projesi” kapsamında Batman Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Batman Fatih Anadolu Lisesi’nde kurulan kan toplama aracı ile ilgili bilgi veren Kızılay yetkilileri, Batman’da pilot okul olarak belirlenen 4 okuldan biri olan Fatih Anadolu Lisesi’nde önceki gün bilgilendirme semineri verildiğini, bugün ise okul bahçesinde kurulan kan bağışı aracıyla, öğrencilere yönelik kan bağışlama kampanyası düzenlendiğini ifade ettiler.

Konu hakkında bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Geleceğin kan kazanımı projesi kapsamında Kızılay,​​​​ Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Batman merkez Fatih Anadolu Lisesi’nde kan bağış kampanyası etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde öğretmen ve öğrenciler kan bağışında bulunarak, kampanyaya büyük bir ilgi gösterdi.” dediler.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.