Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Batman'da Kızılay Haftası kutlanıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Batman'da Kızılay Haftası kutlanıyor

Sağlık

Batman'da Kızılay Haftası yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Bu kutlamalar kapsamında Batman’da Kızılay’ın tanıtımı amacıyla hazırlanan CD’lerle okullarda ve Kızılay’a ait şubelerde sunum yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, "Kızılaycılık felsefesi ve temel ilkelerini tanıtmak ve benimsetmek, gerçekleştirdiği yenilikleri ve hedefleri konusunda kamuoyunu bilinçlendirme imkânı sunması açısından önemlidir. Kızılay gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında vatandaşların desteğine ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğru araçlar ile halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

Kızılay'ın çalışmalarının zamanla sınırlı olmadığının altını çizen Tezdiğ, "Yılın 365 günü Kızılaycılar ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamaktadır. Bu sebeple Kızılay'a gösterilen ilgi de bir hafta ile sınırlı kalmamalıdır. Unutulmaması gereken Kızılay'ın hepimizin Kızılay’ı olduğu, hepimizin bir gün Kızılay'a ihtiyacı olabileceği gerçeğidir." diye kaydetti.  (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.