Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Başarılı sporculara kırtasiye ve giyecek dağıtıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Başarılı sporculara kırtasiye ve giyecek dağıtıldı

Sağlık

​Van Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından temin edilen kırtasiye malzemesi ve kışlık giyecekler, çeşitli dallarda başarılı olan sporculara dağıtıldı.

Ferdi Sporlar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Van Valisi İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Atif Çiçekli, Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşe ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve çok sayıda sporcu da yer aldı.

Atletizm, boks, karate, tekvando, judo ve masa tenisi dallarındaki yaklaşık 300 sporcuya kırtasiye malzemesi, bot ve kışlık giyecek dağıtımı yapan Vali İbrahim Taşyapan, sporculara hitaben yaptığı konuşmada, daha iyi, daha konforlu ortamlarda spor yapılabilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, tüm sporculara alanlarında başarı diledi.

Daha sonra Ferdi Sporlar Merkezi’nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte incelemelerde bulunan Vali Taşyapan, antrenman yapan sporcuları izledi ve bir süre sohbet etti. Boks antrenmanı yapan sporcularla ringe de çıkan Vali İbrahim Taşyapan, boks eldiveni giyerek bu sporun taktik ve kuralları hakkında bilgi aldı.

Etkinlik sporculara verilen hediyelerin ardından sona erdi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.