Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
29 yıl sonra gözünün içindeki kirpiklerden kurtuldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

29 yıl sonra gözünün içindeki kirpiklerden kurtuldu

Sağlık

Batman'da doğuştan beri gözünün içinde kirpik bulunan bir hasta, yapılan ameliyatla 29 yıl sonra gözündeki kirpiklerden kurtuldu.

Batman’da doğuştan beri gözünün içinde kirpik bulunan C. H isimli bir hasta, özel bir hastanede yapılan operasyonla 29 yıl sonra gözündeki kirpiklerden kurtularak sağlığına kavuştu.

Doğduğundan beri gözünün içinde kirpik bulunan 29 yaşındaki hasta C.H, sürekli batma, yanma, gözlerde sulanma şikâyeti ile birçok merkeze başvurduğunu fakat tedavi imkânı bulamadığını ifade etti.

En son Batman’da özel bir hastanenin göz biriminde Op. Dr. Mehmet Taş ve Op. Dr. Yalçın İşcan’ın 5 dakika süren lazer operasyonu ile göz içerindeki kirpiklerden kurtulan hasta, sağlığına kavuşmanın sevincini yaşayarak, 29 yılın ardından gözünün içindeki kirpiklerden kurtulmasıyla çok mutlu olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Op. Dr. Mehmet Taş, bu tür vakaların dünya üzerinde çok nadir olduğunu ve daha önce böyle bir vaka ile karşılaşmadıklarını ifade etti. Taş, hastanın gözündeki kirpikleri kısa süren bir lazer operasyonu ile aldıklarını ve bu vakayı bilimsel dergilerde yayınlanması için göndereceklerini sözlerine ekledi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.