Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Abdullah Gül, 'Köşk Polemiği'nde noktayı koydu, Erdoğan ile...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abdullah Gül, 'Köşk Polemiği'nde noktayı koydu, Erdoğan ile...

Magazin

Abdullah Gül son dönemde Cumhurbaşkanlığı için Erdoğan'la arasında bir çekişme olacağı iddialarına cevap verdi. Gül "Tayyip Bey ile ilişkimiz kardeşlik hukukunun ötesindedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarına ilişkin, ''Daha önümüzde 2 yıl kadar uzun bir süre var. Bu süre içinde hepimizin içeride ve dışarıda yaptığımız, yapacağımız çok önemli işler var. Hepimizin işimizle en iyi şekilde meşgul olmamız ve görevlerimizi en iyi şekilde yapmamız gerekir. Günü geldiğinde de biz kendi aramızda otururuz, konuşuruz ve ne yapılacaksa en doğrusunu hep beraber yaparız'' diye konuştu.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Sayın Başbakan Tayyip Bey ile arkadaşlığımız, ilişkilerimiz kardeşlik hukukunun da ötesindedir. Dolayısıyla bunu da aklınızda tutmanızı isterim'' dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.