Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAKAN İSLAM, KADINLARIN SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAKAN İSLAM, KADINLARIN SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Kültür Sanat

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Şanlıurfa'da ki 7 kadın destek merkezinde bulunan yaklaşık 400  kursiyerin "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla Balıklıgöl platformunda açtığı el işi sergisini ziyaret etti.

 İslam, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in eşi Turan Güvenç ile sergiyi gezerek kadınların 1 yıl içinde yaptığı el emeği göz nuru ürünleri yakından inceledi.

 

Kadın Destek Merkezleri'nde bulunan kursiyerlerin yıl içinde yaptığı faaliyetler hakkında Bakan İslam'a bilgi veren Güvenç, kadınların söz konusu destek merkezini evi gibi gördüğünü anlattı.

 

Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara büyük önem verdiğinden bahseden Güvenç, Şanlıurfa'nın kadınlar ile yükseleceğine inandıklarını belirtti.

 

Sergide bulunan kadınlar kendileri ile yakından ilgilenen İslam'a çeşitli hediyeler ve gül verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın kendilerini büyük önem verdiğini aktaran kadınlar desteklerinden dolayı Bakan İslam'a teşekkür etti.

 

İslam ve Güvenç, serginin ardından civarda ki çarşı esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

Bakan İslam'a Güvenç'in yanı sıra Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Murat Demirkol ilgili kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.