Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/393c1eeddc9647e0543d668e5fe4b6ff.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşım Semineri Şanlıurfa’da Başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşım Semineri Şanlıurfa’da Başladı

Gündem

Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finans edilen “Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı” konulu seminerin ilk ayağı Şanlıurfa’da başladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı daire başkanlıkları arasında tecrübe paylaşımını amaçlayan programın açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finans edilen “Yerel Yönetimlerde Tecrübe Paylaşımı” konulu seminerin ilk ayağı Şanlıurfa’da başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı daire başkanlıkları arasında tecrübe paylaşımını amaçlayan programın açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Dr. Hasan Maral, Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Ankara Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin aynı paydaşlardaki Daire Başkanları ve Şube Müdürleri katıldı.

Açılış öncesi seminerde konuklarla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, Belediyeler arasındaki dayanışma ve tecrübe paylaşımının hizmetlerde kaliteyi artıracağını söyledi.


Dört gün sürecek olan seminerin açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar, eğitimin önemine değinerek tecrübe paylaşımı konusunda diğer belediyelerle iş birliği içerisinde hareket ettikleri söyledi. Açar, Ankara Büyükşehir Belediyesiyle birlikte bundan sonrada ortak çalışma içersinde olacaklarını söyledi.

Zabıta Teşkilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Abdurrahman Karabudak ise, konuşmasında şunları söyledi: "Okumadan ve öğrenmeden asla vazgeçmeyeceğiz. Türkiye’nin ilk Büyükşehir Belediyelerinden biri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında tecrübe paylaşımını bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Seminer'in açılışı töreninin ardından Zabıta Teşikilatı Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Abdurrahman Karabudak ve beraberindekiler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ziyaret ederek, çalışmalar konusunda bilgi paylaşımında bulundular.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.