Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
URFA'DA SİNEKSİZ BİR YAZ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

URFA'DA SİNEKSİZ BİR YAZ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Gündem

Haliliye Belediyesi, sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmalarının en önemli dönemi olan larva dönemindeki çalışmalarını aralıksız devam ettirerek, vatandaşların sineksiz bir yaz geçirmesini hedefliyor.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, vektörlerle mücadelenin en önemli safhası olan larva döneminde, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Larva ve uçkun mücadelesinde ekipler, 32 merkez ve 137 kırsal mahalledeki çalışmalarına planlı şekilde devam ediyor.

Ekipler; larva döneminde sürdürdüğü çalışmayla vektörlerin üreme alanlarını kontrol altına alıyor. 2016 yılı bahar ve yaz döneminde vektörlerin yol açacağı hastalıkların önüne geçilmesi ve vatandaşların rahat yaşam koşulları içerisinde zaman geçirebilmelerini hedefleyen Haliliye Belediyesi; ilçe genelindeki rögarlar, çöp konteynerleri, dere kenarları, apartman bahçeleri, apartman bodrumları ve süs havuzlarında ilaçlama yapıyor. Çalışmalar ilaçlama yapılacak ortamın uygunluğuna göre sıcak sisleme veya sırt atomizeri ile gerçekleştiriliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.