Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yasin Börü ve arkadaşları Diyarbakır'da anılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yasin Börü ve arkadaşları Diyarbakır'da anılacak

Gündem

Geçen yıl 6-7 Ekim'de PKK/HDP'liler tarafından Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilmesinin yıldönümü nedeniyle Şehitler Kervanı Platformu tarafından bir basın açıklaması düzenlenecek.

Geçen yıl Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtırken PKK/HDP’liler tarafından Yasin Börü ve arkadaşlarının vahşice katledilmesinin yıldönümü nedeniyle, Şehitler Kervanı Platformu tarafından bir basın açıklaması düzenlenecek.

Katliamın yıldönümünde düzenleyecekleri kitlesel basın açıklaması ile şehitleri anacaklarını belirten Şehitler Kervanı Platformu Başkanı Ömer Çelik, tüm halkı basın açıklamasına davet etti.

Şehitler Kervanı Platformu’nu kurma gayelerinin şehitlerin mirasına sahiplenerek, canlı tutmak olduğunu dile getiren Çelik, “Bu amaçla Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının şehadet yıldönümleri olan 7 Ekim Çarşamba günü kitlesel basın açıklaması yapacağız. Yasin Börü ve arkadaşlarının şehit oldukları yerin yakınında bulunan Cengizler Caddesinde düzenleyeceğimiz kitlesel basın açıklamasına duyarlı tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi. 

Platform başkanı Ömer Çelik son olarak, 5 Ekim günü Ankara’da görülecek Yasin Börü Davası’na, sivil toplum kuruluşlarını ve tüm halkı katılmaya davet etti. (M.Hüseyin Temel – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.