Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir yol çalışmaları hız kazandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir yol çalışmaları hız kazandı

Gündem

Şanlıurfa, Viranşehir istikametindeki bölünmüş (Duble yol) yol çalışmaları 2011 yılının sonunda bitmesi planlanırken Başbakanın verdiği talimatla zamanından önce bitirileceği bölge halkını sevindirdi.

Viranşehir AK Parti İlçe başkanı Mehmet Ekinci: Müteahhitler çok seri çalışıyorlar. Karayolları müdürlüğünden edindiğimiz bilgiye göre; çalışmaların bu hızda devam ettiği sürece planlanan tarihten önce yollarımız bitmiş olacak.

Ayrıca; Karayolları, Viranşehir ilçe merkezinde bulunan bulvar ve bulvarlar arası toplam 8,5 Km'lik yolunda asfalt ihalesini yaptı. Bu da kısa sürede ilçe merkezi yollarının da asfalt olacağı demektir.

Viranşehir-Ceylanpınar istikametindeki 46 Km yolunun genişletme çalışmaları ihalesinin yapılması bizi sevindirdi. Çok kısa bir süre de çalışmalara başlanacağı ve süratle yapılacağı bilgisini Ceylanpınar ve Viranşehir halkıyla paylaştık.

Viranşehir Diyarbakır istikametindeki yol genişleme çalışmaları yine hızlı bir şekilde devam ediyor. Diyarbakır il sınırları içerinde kalan 20 Km yolun genişleme ihalesi de Diyarbakır Karayolları müdürlüğü tarafından ihale edildi. Bu çalışmalar neticesinde Viranşehir'i Diyarbakır'a direkt bağlayan yol problemi böylece 2010 yılının sonunda bitecek.

Yollarımızın genişlenmesiyle birlikte bölgemizde ulaşım rahatlıkla sağlanacak. Sürücüler ve yolcular daha güvenilir bir şekilde seyahat edecekler. Bu çalışmalardan dolayı Viranşehir halkı olarak Sayın Başbakanımıza ve AK Partiye minnettarız. Dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.