Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir Devlet Hastanesinde bir ilk
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir Devlet Hastanesinde bir ilk

Gündem

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi 200 Yataklı Devlet Hastanesi bir ilke imza atarak evde bakım ambulansını hizmete koydu.

Viranşehir ilçesindeki hasta ve yaşlı vatandaşların kaliteli sağlık hizmetinden yararlanmasını sağlayacak olan evde bakım ambulansı hizmete girdi.

200 Yataklı Devlet Hastanesi yönetimi evde bakım ambulansını, ilçedeki yerel ve ulusal basına tanıttı. Devlet Hastanesi başhekimlik binası önünde ambulansı basın mensuplarına tanıtan Hastane yönetimi konu ile ilgili olarak gazetecileri bilgilendirdi.

Hastane Başhekimi Dr.İlhan Erkan, evde bakım ambulansını tanıtımında yaptığı konuşmada, ”Evde Sağlık Hizmeti Birimi sayesinde ilçedeki yaşlı, yatalak veya engelli hastalar ile onların ailelerinin enjeksiyon, sonda, pansuman gibi sağlık hizmetleri hastanın evine ziyaret gidilerek karşılanacak.” Dedi.

Vatandaşların talebi üzerine hastanın 5 günü hizmet verecek olan evde bakım ambulansı ile yaşlı ve evde bakıma muhtaç hastaların ciddi sorunlarını aşmayı hedeflediklerini dile getiren Dr.Erkan, aracın hizmete girmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. (Sabri Acet-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.