Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vatandaş Urfa'da Araç Muayene İstasyonu yoğunluğuna isyan ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vatandaş Urfa'da Araç Muayene İstasyonu yoğunluğuna isyan ediyor

Gündem

Şanlıurfa'da araç muayene istasyonu sıkıntısı devam ediyor. Daha önce nakit dışında ücret kabul etmemesiyle gündeme gelen araç muayene istasyonu, şimdi de var olan yoğunluktan dolayı vatadaşı mağdur etmeye devam ediyor.

Araç muayene randevu ile çalışmasına rağmen muayeneye giden araçların saatlerce orada sıra beklemesi vatadaşı çileden çıkarıyor. 
Kurumda engelliler için de gerekli al yapının yetersiz olduğunu iddia eden Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü Başkanı Veysi Fırat, yüksek fiyatlarla yapılan muayeneleri eleştirirken, "Paranla rezil olmak bu olsa gerek" diyerek veryansın etti.

konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Fırat Şunları dile getirdi:

Geçen hafta gittim muayeneye 480 TL bir muayene parası ödedim, resmen zulümdür soygunculuktur. 480 TL ver üstüne vatandaşlarla kavga et, görevliyle tartış. Bu rezalete dur demek lazım. 
Bu konu ele alınması gereken bir konu. “tam 3 saatte çıkabildim” resmen arabanın içinde piştim. hijyen sıfır, kural yok, düzen yok, saygı zaten aramak ayıp olur. Engelli WC ve lavabo yok.
Ama paraya gelince en üst seviyede almasını biliyorlar. Tır, kamyon, otomobil yanyana biri arabamıza vursa keseden gidecek. 
3 milyona dayanmış bir şehre yakışmayan muayene istasyonu. Acilen biri eyyübiye biri Karaköprü ye muayene istasyonu gereklidir. Bu konuda desteğimiz tamdır… Faruk Akbaş abimize ne gerekiyorsa hazırız.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.