Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'da kaçak elektrikle mücadele eğitimi verildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'da kaçak elektrikle mücadele eğitimi verildi

Gündem

Van'da kaçak elektrik ile mücadele yöntemleri, yangınla mücadele, deprem ve tahliye eğitimleri verildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Van İl Müdürlüğü’nde görev yapan kayıp-kaçak ile mücadele personellerine iş sağlığı ve güvenliği ve kaçak elektrik ile mücadele yöntemleri konularında eğitim verildi.

VEDAŞ eğitim salonunda, alanında uzman kişilerce teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimlerin ardından, Yangınla mücadele, deprem ve tahliye eğitimleri verildi.

Burada yapılan sunumda, bölgede yaygın olan kaçak kullanım yöntemlerinin tespiti, kaçak tutanaklarının tanzimi ve mevzuat bilgileri ile müşteri ilişkileri hakkında bilgiler verildi.

Kaçak ile mücadelede sahada daha etkin bir şekilde mücadele etmek konusunda eğitim alan personellere daha sonra İş Güvenlik Uzmanı tarafından; İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri verildi.

Bu kapsamda; iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı ve kişisel koruyucu donanımlarının kullanılmasına yönelik çeşitli bilgiler ve alınan teorik sınıf eğitimlerinin ardından VEDAŞ eğitim sahasında personellere uygulamalı eğitim de verildi.

Uygulamalı eğitimin ardından AFAD Van İl Müdürlüğü uzmanlarınca verilen yangınla mücadele, deprem ve tahliye eğitimlerine Şirketin tüm personellerinin katılımı ile eğitim programı son buldu. (Murat Dalgın-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.