Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Van'a 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli atıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Van'a 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli atıldı

Gündem

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan, Devlet Su İşleri (DSİ) aracılığıyla Van ve ilçelerine yönelik 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli yapılan bir törenle atıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Van’a yatırımları devam ediyor. DSİ aracılığıyla, Van ve ilçelerine yönelik 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin toplu temel atma töreni Erciş Kaymakamlığı’nda gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Konferans Salonu’ndaki törene Vali İbrahim Taşyapan’ın yanı sıra, Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Ak Parti Milletvekili Beşir Atalay, DSİ 17. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan DSİ 17. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, DSİ’nin Van ve ilçelerine yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Törende konuşan Vali İbrahim Taşyapan da açılışını gerçekleştirdikleri tesisler için yetkililere ve emeği geçenlere teşekkür ederek, Van ve ilçelerine yönelik 66 milyon TL değerindeki 6 tesisin hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra protokol üyelerinin kurdele kesimi eşliğinde toplu temel atma töreni gerçekleşti.

(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.