Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Valilikten Nusaybin açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Valilikten Nusaybin açıklaması

Gündem

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde yapılan operasyonlar hakkında açıklama yaparak, bir PKK'linin öldürüldüğünü açıkladı.

Nusaybin Kaymakamlığı tarafından Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallelerinde 29 Kasım saat 21.00’de alınan sokağa çıkma yasağı 3 Aralık saat 22.00’de kaldırıldı. Mardin Valiliği, yasak boyunca yapılan operasyonlar hakkında açıklama yaptı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, bir PKK’linin öldürüldüğü belirtilirken 8 barikat ve hendeğin kapatıldığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Polise yönelik; 12 roketatarlı saldırı, 9 silahlı saldırı, 2 adet el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenledi. Ayrıca 2 adet tuzaklama bomba düzeneği kontrollü olarak imha edilmiş, tuzaklanmış bir bomba kontrolsüz olarak infilak etmiştir. PKK mensuplarınca tuzaklanan patlayıcıların infilak ettirilmesi sırasında elektrik iletim hatları ve su transfer hattı borularında ağır hasarlar meydana gelmiştir. Oluşan hasarların giderilmesi için çalışmalar titizlikle ve hızlı şekilde devam etmektedir.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.