Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Küçük, Sivil Toplum İzleme Platformuyla Toplantı düzenledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Küçük, Sivil Toplum İzleme Platformuyla Toplantı düzenledi

Gündem

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, otuz sivil toplum kuruluşu tarafından oluşturulan Şanlıurfa Sivil Toplum İzleme Platformu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Valilik toplantı salonundaki toplantıya katılan üyeler tespit ettikleri taleplerini Vali Küçük’le paylaştılar. Özellikle Gıda İhtisas Sanayii kurulması üzerinde fikir birliğine varılan toplantıda kısa adı ŞUTİM olan Şanlıurfa Ticaret Merkezine gelerek çalışmak isteyen Suriyelilerin durumu görüşüldü.

Toplantıda ayrıca; Organize Sanayi Bölgesinde misafirler için konaklama tesisi kurulması ve Çukobirlik binası için arsa tahsisi konuları ele alındı. Talepleri dinleyen Vali Küçük ise, talepleri not aldığını ve yasalar çerçevesinde talepler konusunda yardımcı olacaklarını kaydetti.

Toplantıya Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Dernek Başkanı Faruk Akbaş ve platform üyeleri katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.