Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Erin’den Gece Yarısı Esnaf Ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Erin’den Gece Yarısı Esnaf Ziyareti

Gündem

Günün ilk saatlerinde başlayıp, gece yarısına kadar devam eden mesaisine; resmi görev, makam kabulleri, programlar ve ziyaretleri sığdıran Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün gün boyu devam eden yoğun programının ardından yaptığı esnaf ziyaretiyle geceyi noktaladı.

Çalışma stilinde mesai saati olmayan ve makam kapıları herkese açık olan Vali Erin, dün oldukça yoğun geçen mesaisine esnaf ziyaretiyle devam etti. Samsat kapı meydanından başlayarak Köprübaşı Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergahında devam eden esnaf ziyareti kapsamında taksi durakları, ciğerciler ve büfeleri ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Vali Erin, esnafla sohbet edip, talep ve beklentilerini dinledi.

Sokak satıcıları ve genç vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden Vali Erin, gece yarısına kadar devam eden ziyaretlerinin ardından sabah da Uyuşturucu İle Mücadele Önleme Faaliyetlerinin Güçlendirilmesi Projesi konulu toplantıya başkanlık etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.