Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Vali Erin, Gazetecilerle İstişarelerde Bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Vali Erin, Gazetecilerle İstişarelerde Bulundu

Gündem

Resmi mesaisinin dışında kalan tüm zamanını şehrin muhtelif yerlerinde vatandaşlar, meslek kuruluşları ve esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve istişarelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, önceki gün de Şanlıurfa’da yayınlanan yerel gazete sahipleriyle bir araya geldi.


Haleplibahçe’deki Sakıb’ın Köşkünde gerçekleşen buluşmaya, Olay gazetesi adına Celal Çiftçi, Yeniurfa gazetesi adına Mehmet Canbek, Şanlıurfa gazetesi adına M. Kamil Güler, GAPGündemi gazetesi adına Veysel Polat, İpekyol gazetesi adına Mustafa Arısüt ile Damga gazetesi adına Mehmet Ağaslan katıldı.
Şehrin eğitim, istihdam, sanayi, sağlık, kamu yatırımları ve daha birçok konunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Erin, iki milyonluk nüfusa ve çok büyük bir işgücü potansiyeline sahip olan Şanlıurfa’nın her alanda kalkınması, başta eğitim olmak üzere her alanda Türkiye ortalamalarının üzerine çıkması için planlı, programlı ve kararlı şekilde çalışmanın şart olduğunu söyledi.
İlin Valisi olarak yaptığı tespitler ve sorunların çözümüne yönelik yapılan çalışmalara değinen Vali Erin, “Şehrin gelişimi için herkesin ortak hedeflere odaklanması şart” dedi. Şehrin gelişme planları için tüm kesimlerin fikir birliğinin önemine vurgu yapan Vali Erin, bunun için toplumu yönlendiren gazetecilere büyük görev düştüğünü ve Şanlıurfa’da basının bunu başarılı şekilde yerine getirdiğini ifade etti.
Yerel gazetelerin sorunlarının da istişare edildiği toplantıya katılan gazete sahipleri de, Vali Erin’in göreve başlamasıyla şehrin anlayışında değişimler yaşanmaya başladığını belirterek, “Biz, gazeteler olarak üzerimize düşen görevi şimdiye kadar yaptığımız gibi, bundan sonra da yapmaya hazırız” diyerek Vali Erin’e teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.