Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa Zabıtasından Ciğercilere Baskın!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa Zabıtasından Ciğercilere Baskın!

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatları doğrultusunda Zabıta Daire Başkanlığı Ramazan Ayında vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi sağlamak amacıyla zabıta ekipleri denetimleri artırdı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler kentte Ramazan ayında günde yaklaşık 5 ton ciğer’in tüketildiği Şanlıurfa’da vatandaşların sağlıklı ve temiz ciğer tüketmelerini sağlamak amacıyla Akarbaşı semtinden başlattıkları ciğer ve kebapçı dükkanlarına yönelik denetimlerini Köprübaşına kadar sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı birim amirlerinin de katıldığı denetimlerde kurallara uymadığı tespit edilen yerlere idari yaptırım tutanağı tanzim etti.

Denetimlerde kebapçı dükkanları ile ciğer ve diğer sakatatların temiz ve sağlıklı olup olmadığını kontrol eden Zabıta ekipleri ciğer ve kebapçıları gerekli kurallara riayet etmeleri yönünde uyardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin kent genelinde başta ciğerci ve lokantalar ile fırınlar olmak üzere tüm iş yerlerine yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdüreceği bildirildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.